ORÍGENS

CAN TORRECA, “el celler de l'art i el bon menjar” neix a Terrassa, fruit de l'esperit i l'empenta que la Teresa heretà dels seus avantpassats.
Les arrels de la Teresa provenen d'una família dedicada durant generacions a un petit negoci familiar, situat a Barcelona, i que des dels seus inicis fou de carnisseria-xarcuteria.
Amb els temps, i els desitjos d'innovar i donar-li un altre aire al negoci, la Teresa, decideix crear un celler-degustació, el qual durà com a nom, CAN TORRECA, nom provinent de la fusió dels cognoms dels seus fills Aram i Ferran.

QUI SOM

CAN TORRECA és una empresa familiar amb una àmplia experiència amb el sector dels productes elaborats del porcí.

L'equip de Can Torreca també està format per professionals amb àmplia experiència en els sectors dels quals provenen els nostres productes.

 

En un espai d'aire modernista, la Teresa crea CAN TORRECA COM A CASA. Aquesta ambientació càlida i acollidora, la llum tèbia d'un mar de llumetes i espelmes, i la qualitat dels productes, fan que la màgia fusioni aquest binomi, art i gastronomia, i et facin gaudir de tot un món de sensacions.

Podríem definir l' art i el bon menjar a Can Torreca com...

LA MÀGIA DE LES PETITES COSES DE LA VIDA, ACOMPANYADA DE LA MELODIA ENCISADORA DEL MOMENT.

Can Torreca també ens pot sorprendre amb actuacions d'artistes singulars en directe, portant a la màxima expressió allò que diem “moments especials i inoblidables”